De Nationale Apotheek en Menzis hebben afspraken gemaakt die u gemak leveren en kosten besparen. Heeft u een Garant aanvullende verzekering of een AV Den Haag verzekering, dan kun u tot € 100,- per jaar vergoed krijgen aan eenvoudige recept-vrije medicijnen zoals pijnstillers, neusdruppels,  hoestdranken, maagtabletten en vitaminen, die normaal niet vergoed worden. Echter alleen indien u deze via de Nationale Apotheek besteld. 

Heeft u vragen, kijk dan bij de veelgestelde vragen en de rubriek zo werkt het.

Bel mij terug

Bel mij terug

 

Garant 3 en AV Den Haag

Voor (herhaal)recepten van uw medicijnen, uw € 100,- OTC tegoed en de pil kunt u terecht bij de Nationale Apotheek. Dit is gewoon een apotheek zoals u gewend bent, maar dan via internet. U kunt uw medicijnen snel en eenvoudig bestellen, 24 uur per dag, zonder hiervoor naar de apotheek te hoeven.

Om te bestellen hoeft je slechts 3 dingen te doen:

1

Schrijf u via de website in bij de Nationale Apotheek.

2

Vraag uw € 100,-  tegoed op voor OTC producten via de "Uw tegoed" knop bij de aanbiedingen.

3

Plaats de bestelling via de website en laat indien nodig door uw arts een recept naar ons te sturen.

 

Menzis Garant en AV Den Haag producten

Acties

Wellion bloedsuiker meter

Wellion bloedsuiker meter

Wellion - De kracht van zelf bloedsuiker meten. Meet uw suikerwaarden met de CALLA Light van Wellion.

Medicatie App: MedApp

Medicatie App: MedApp

Nationale Apotheek innoveert met MedApp. Een gratis applicatie die u helpt om grip op uw medicatie te krijgen.

meer acties

Aanbiedingen

Betere zorg door goede informatie

Ziekte, een blessure of een ongeval komt vaak onverwacht. Daardoor kunt u terechtkomen bij een onbekende arts, een andere apotheek of de huisartsenpost. Dan is het belangrijk dat die zorgverlener uw actuele medische gegevens kan inzien. Zo krijgt hij een goed beeld van uw medische situatie en krijgt u de juiste zorg.


Altijd uw gegevens snel bij de hand

Zorgverleners maken daarom gebruik van een regionaal netwerk om elektronisch medische gegevens te delen met andere zorgverleners in hun regio: de zorginfrastructuur van het LSP. Via dit netwerk kunnen zij de belangrijkste gegevens uit uw huisartsdossier opvragen én een overzicht van de medicijnen die u gebruikt. Zo hebben zij alle belangrijke informatie over uw gezondheid op elk moment snel bij de hand. Ook ‘s avonds, in het weekend en in spoedsituaties.


Alleen met uw toestemming

Uw huisarts en apotheek mogen uw medische gegevens alleen delen met andere zorgverleners als u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven. En andere zorgverleners mogen de gegevens alleen inzien als dat nodig is voor uw behandeling. Uw toestemming regelt u bij uw huisarts en apotheek of online via deze website.