Prijslijst

Prijslijst

PrijslijstPrijslijst Nationale Apotheek.

De Nationale Apotheek is de meest kost effectieve apotheek in Nederland, die consumenten in de gelegenheid stelt medicijnen te bestellen en thuis of op het werk te ontvangen zonder hiervoor naar de apotheek te hoeven.

De Nationale Apotheek werkt samen met alle ziektekostenverzekeraars en voldoet aan alle (kwaliteits)eisen die de Nederlandse overheid stelt. Wij bieden een breed assortiment producten, maar leveren geen geneesmiddelen, waarvan postbezorging om farmaceutische redenen niet gewenst is, zoals opiaten en producten die gekoeld verstuurd moeten worden.
De kosten van medicijnen worden bepaald door enerzijds de inkoopprijs van het medicijn zelf en anderzijds een bepaalde vergoeding voor de diensten van de apotheek, bovenop die inkoopprijs.

Elke apotheek is sinds 1-1-2012 vrij om zelf de prijzen van deze prestaties en de kosten van het medicijn naar eigen believen in te vullen. Zowel omhoog als omlaag. De prijzen van uw medicijnen kunnen dus sinds 1-1-2012, per apotheek verschillen.

Nationale Apotheek heeft voor 2016 bepaald, dat zij slechts 2 prestaties van de lijst van 27 mogelijke prestaties in rekening brengt aan haar klanten. Daarmee bespaart u kosten op uw medicatie gebruik.  

Zo rekenen wij vanaf 1 januari 2016:

  • € 5,91 (excl. 6% BTW) voor een standaard aflevering
  • € 0,00 (excl. 6% BTW) toeslag voor een 1ste levering

Dit zijn de tarieven die wij hanteren wanneer u verzekerd bent bij één VGZ cooperatie labels of volmachten (VGZ, Univé, Bewuzt, ZEKUR, IZA, IZZ, UMC, IAK, Cares, Caresco, Turien, Aevitae VGZ, Aevitae de Goudse).

Wanneer wij voor u de medicijnen declareren bij een andere verzekeraar dan de VGZ cooperatie, dan worden de tarieven gehanteerd die door die verzekeraar zijn bepaald. Daarbij wijken de tarieven van de standaard levering en de opslag voor een eerste aflevering af van het bovenstaande. Maar ook daar rekenen wij slechts 2 van de 27 mogelijke prestaties.

Voor de prijzen van de medicatie zelf volgen wij de prijzen van het college van zorgverzekeraars, die u kunt vinden bij  http://www.medicijnkosten.nl

Hiermee zijn wij het goedkoopste kanaal in Nederland voor u om uw medicijnen te betrekken.

Tevens hebben wij diverse exclusieve afspraken met de verschillende zorgverzekeraars gemaakt, die u ook  geld besparen.

Wilt u meer weten over de prijsopbouw en de specifieke afspraken die Nationale Apotheek met de diverse verzekeraars gemaakt heeft, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Daar wordt alles uitgebreid behandeld.