MICROBIOME SOA THUISTEST

Details

MICROBIOME SOA THUISTEST

900088
1 ST
€ 42,95

Lees voor het gebruik de bijsluiter.

- De op DNA gebaseerde test detecteert Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas infecties, heeft een betrouwbaarheid van 99% en is geschikt voor mannen en vrouwen.
- De test is bekroond met de Amsterdam Inventor Award en is ontwikkeld binnen de afdeling Microbiologie van het VU medisch centrum.
- U ontvangt de SOA-thuistest in een niet herkenbare envelop, het pakket bevat alle benodigdheden om thuis urine of een vaginale swab af te nemen.
- U verstuurt het afgenomen sample door middel van de bijgeleverde retourbox naar een geaccrediteerd laboratorium waar het monster wordt geanalyseerd met de meest optimale techniek.
- De uitslag inclusief advies kan binnen 5 werkdagen met een unieke productcode geheel anoniem worden opgevraagd via de website van Microbiome.

Uitslag, behandeling en partnerwaarschuwing
Indien u positief bent getest, wordt u verzocht contact op te nemen met uw huisarts. Hij of zij zal u een antibiotica voorschrijven. Na behandeling kunt u opnieuw worden geïnfecteerd, het lichaam bouwt geen immuniteit op.

Heeft u een SOA met klachten, dan wordt geadviseerd om alle seksuele partners van de laatste 4-6 weken (gerekend vanaf het moment dat de klachten begonnen) in te lichten en te laten onderzoeken.

Heeft u een SOA zonder klachten dan wordt geadviseerd om alle seksuele partners van de laatste 6 maanden in te lichten en te laten onderzoeken.