Pil Express

Pil Express

Krijg ik automatisch de volgende levering van de pil?

Nee, dit moet u zelf aan ons aangeven.
In het verleden hebben wij dit automatisch gedaan. Echter de ervaring leert dat dit niet werkt bij pil gebruikers. Het blijkt dat veel vrouwen deze pil doorslikken, of af en toe een strip kwijtraken. Hierop valt dus niet te anticiperen.
Het afroepen van een nieuwe levering doet u eenvoudig door een email te sturen aan pilexpress@nationale-apotheek.nl met daarin vermeld uw naam, geboortedatum en de pil die u wenst te ontvangen. Vervolgens sturen wij u een nieuwe zending.

 

Wat is de Pil Express?

Pil Express is een unieke service van De Nationale Apotheek en bestemd voor iedereen die regelmatig de pil gebruikt. De Pil expres is te vinden op www.pilexpress.nl.

De belangrijkste voordelen van deze service zijn:

  • Met één mailbericht of telefoon automatisch levering van de pil
  • Blijvend financieel voordeel
  • Rechtstreekse vergoeding door je zorgverzekeraar (vergoeding kan per verzekeringspolis/pakket verschillend zijn)
  • Ontvangen op elk gewenst adres in Nederland
  • Bezorging door de brievenbus in veilige verpakking


Stoppen wanneer jij dat wilt , je zit nergens aan vast. (Beëindiging dient u wel zelf door te geven.) U hoeft niet thuis te zijn of pakketje op te halen. De verzending kan door de brievenbus.

 

Heb ik vervolgrecepten nodig voor de pil?

U hoeft maar éénmalig een recept in te sturen of een bewijs dat u de pil al gebruikt. Bijvoorbeeld door een het medicijndoosje met uw medicijnsticker of een scan daarvan aan ons te sturen. Vervolgens kunnen wij u blijven leveren zolang u deze pil wenst te gebruiken.

 

Hoe kan ik me inschrijven voor Pil Express?

Ga daarvoor naar www.pilexpress.nl en vul het inschrijfformulier volledig in. Lees ook de pagina op http://pilexpress.nationale-apotheek.nl/ZoWerktHet.aspx voor de volledige werkwijze.